درباره من

Eng.

(توجه: محتویات صفحه فارسی بروز نمی باشد)

تحصیلات :

کارشناسی : از سال 1373 تا 1377 در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار در دانشگاه تهران با رتبه اول با معدل 3/17

رتبه کنکور کارشناسی : 232

کارشناسی ارشد : از سال 1377 تا 1380 در رشته مهندسی نرم افزار در دانشگاه صنعتی شریف با معدل 53/17

رتبه کنکور کارشناسی ارشد : 3

دكتري: از سال 1383 تا 1389 در رشته معماری کامپیوتر (شبکه‌های بیسیم سیار) دانشگاه صنعتي شريف با معدل 62/19 (رتبه اول آزمون كتبي ورودي سال 83)

سوابق تدریس :

دانشگاه تهران:

مهندسی اینترنت

دانشگاه آزاد تاکستان :

-آشنایی با کامپیوتر

-برنامه نویسی

دانشگاه پیام نور قزوین :

-ساختمان داده ها

-برنامه نویسی پیشرفته

دانشگاه آزاد قزوین :

-مهندسی اینترنت

-طراحی الگوریتم

-ریاضیات گسسته

-تجزیه و تحلیل

-مبانی کامپیوتر

-مبانی مهندسی نرم افزار (کاردانی)

-برنامه نویسی پیشرفته (کاردانی)

-زبان C (کاردانی)

-مباحث ویژه (جاوا)

-مباحث ویژه (طراحی صفخات وب)

-مستندسازی سیستمهای اطلاعاتی (کاردانی)

مسئولیت ها :

- مهندس نرم افزار شرکت گوگل

-مشاور واحد کامپیوتر RIPI

-مسئول شاخه ACM دانشگاه آزاد قزوین

-مربی تیم های برنامه نویسی دانشگاه آزاد قزوین

-مسئول واحد اینترنت و وب سایت دانشگاه 

-مسئول دفتر فن آوریهای نوین در آموزش و پژوهش

-مدیر کمیته فنی اولین کنفرانس مکاترونیک

-عضو تيم توليد نرم‌افزار IT و عضو هيات علمي پژوهشگاه صنعت نفت

- مشاور فني وب سايت www.RIPI.ir

- مدیر تیم تولید نرم‌افزار RIPI

علایق و گرایشات :

-پردازش سیگنال دیجیتال

-پردازش صوت

-شبکه

-اینترنت

-طراحی صفحات وب

-برنامه نویسی جاوا

-برنامه نویسی تحت وب

-برنامه نویسی جهت کنترل سخت افزارهای جانبی

-تولید سرورهای نرم افزاری اینترنتی (وب، وب سرویس ، ...)

-برنامه نویسی شبکه

-معماری نرم‌افزار

-تحليل سيستم ها

-متدلوژی توليد نرم افزار RUP

-نرم افزارهای Enterprise

-نگاشت O/R

-Hibernate, NHibernate, Log4j, Log4net, Nant

-معماری توزیع شده و چند لایه

زبانهای برنامه نویسی و محیطهای تولید نرم افزار :

-Java ( بیش از 40,000 خط برنامه )

- ++Visual C ( بیش از 30,000 خط برنامه )

-C++ c ( بیش از 20,000 خط برنامه )

- #C

-PHP

-JSP

-HTML

-ASP

-J2EE

-Assembly 68K, X86

ارائه ها :

مسیریابی تحمل پذیر خطا در شبکه های میان ارتباطی (Powerpoint format, pdf format)

مقالات منتشر شده :

ارتقاء اسپکترورام  پویا با استفاده از روش نمایش در باند پابه و نمایش رنگ معکوس - سیزدهمین کنفرانس برق ایران (PDF Format)

A. Khonsari, M. Ould-Khaoua, A. Nayebi, H. Sarbazi-azad, "The Impacts of Timing Constraints on Virtual Channels Multiplexing in Interconnect Networks," In Proc. of  IPCCC, 2006. (PDF Format)

A. Nayebi, M. R. Rahimi, and H. Sarbazi Azad, "Time-based Random Waypoint Mobility Model for Wireless Mobile Networks," In Proc. of  ATNAC, Australia, 2006. (PDF Format)

A. Nayebi, M. R. Rahimi, and H. Sarbazi Azad, "Analysis of Time-Based Random Waypoint Mobility Model for Wireless Mobile Networks," In Proc. of  ITNG,Nevada, USA, 2007. (PDF Format)

A. Nayebi, A. Khosravi, H. Sarbazi-Azad, "On the Link Excess Life in Mobile Wireless Networks," In Proc. of International Conference on Computing:Theory and Applications ICCTA, India, 2007.  (PDF Format)

A. Nayebi, A. Khosravi, H. Sarbazi-Azad, "The Impact of Stationary Nodes on the Performance of Wireless Mobile Networks," In Proc. of The Third International Conference on Wireless and Mobile Communications ICWMC, 2007. (PDF Format)

S. Meraji, A. Nayebi, H. Sarbazi-Azad, "Empirical Performance Evaluation of Adaptive Routing in Necklace Hypercubes: A Comparative Study ," In Proc. of International Conference on Computing:Theory and Applications ICCTA, India, 2007.  (PDF Format)

A. Nayebi, S. Meraji, A. Shamaei, H. Sarbazi-Azad, "Xmulator: A Listener-Based Integrated Simulation Platform for Interconnection Networks," In Proc. of First Asia Modelling Symposium (AMS), 2007.  (PDF Format)

A. Nayebi, A. Shamaei, S.G. Miremadi, "Traffic Analysis of f-cube Fault-Tolerant Routing Algorithm in Mesh Interconnection Networks", In Proc. of CSICC, Iran, 2007.  (PDF Format)

A.Shamaei, A. Nayebi, H. Sarbazi-Azad, "Performance Evaluation of Fault-Tolerant Routing in Mesh Interconnection Networks",  In Proc. of CSICC, Iran, 2007.  (PDF Format)

A. Nayebi, A. Shamaei, H. Sarbazi-Azad, "Improving of f-cube fault-tolerant routing algorithm based on detailed traffic analysis," To be appeared in proc. of HPCC 2007, Houston USA, 2007.

R. Moraveji, H. Sarbazi-Azad, A. Nayebi, K. Navi, "Performance Modeling of Wormhole Hypermeshes under Hotspot Traffic," To be appeared in CSR 2007, Russia, 2007.

S. Meraji, A. Nayebi, and H. Sarbazi-Azad, "Simulation-Based Performance Evaluation of Deterministic Routing in Necklace Hypercubes," In proc. of AICCSA 2007, Jordan, 2007.

 

پروژه های دانشگاهی :

پروژه کارشناسی :

طراحی کارت صدای 30 کاناله جهت مدیریت کانالهای Order Wire در مرکز تحقیقات مخابرات ایران.

در این پروژه یک کارت ISA طراحی و ساخته شد که در آن 30 کانال صوتی پس از مالتی پلکس شدن به صورت TDM وارد یک Flash A2D ميشوند و پس از آن توسط DMA مستقیما در حافظه کامپوتر ذخیره میشوند. پس از پر شدن هر بافر به CPUوقفه ارسال میشود. 

در قسمت نرم افزار نیز DMA آماده سازی میشود و یک صف از بافر ها تشکیل میشود که پشت سر هم پر میشوند. از ویژگیهای این پروژه کارایی بسیار بالای سخت افزار و نرم افزار آن است. پردازنده کامپیوتر در این پروژه از نوع 386 بود و اخذ این حجم بالای اطلاعات با قابلیت اطمینان بالا مستلزم طراحی مناسب سخت افزار و نرم افزار است. 

این پروژه زیر نظر جناب آقای دکتر آرزم و جناب آقای مهندس حکمی زاده و با همکاری یکی از بهترین دوستانم جناب آقای دارا رحمتی انجام شد.

پروژه کارشناسی ارشد:

مصور سازی صدا با استفاده از مدل گوش انسان. 

در این پروژه سیگنال صدا به عنوان ورودی گرفته میشود و پردازش میشود و خروجی آن یک انیمیشن AVI است. این انیمیشن حاوی اطلاعات مهم صداست. یکی از اهداف این پروژه کمک به افراد ناشنواست طوری که با دیدن انیمیشن متوجه صداها بشوند. در این پروژه سعی شده است تا برای پردازش سیگنالها از مدل گوش استفاده شود در واقع ما قصد داریم همان اطلاعاتی که گوش دریافت میکند را از طریق چشم دریافت کنیم. ایده جدیدی که در این پروژه مطرح شده است استفاده از روش نمایش در باند پایه است که سبب میشود فرمنت های صدا در تصویر خروجی واضحتر شود بدون آنکه اطلاعات ترکیبی مربوط به فاز از بین برود.

پروژه طراحی یک RPC:

در این پروژه یک سیستم فراخوانی پردازه از راه دور ایجاد شد. این سیستم روی شبکه محلی و با پروتکل IP کار میکند و شامل یک سیستم ثبت سرویس و یک سیستم واسط شبکه و یک سیستم واسط کاربر است. این پروژه کلا در محیط++VC انجام شد و همکار من در این پروژه آقای مهدی کارگهی بودند.

پروژه های غیر دانشگاهی :

از سال سوم ابتدایی توسط برادر ارجمندم با اصول اولیه برق آشنا شدم و از همان سن کار برق و الکترونیک را شروع کردم با داشتن یک دانش اولیه بسیار مقدماتی از کار خازن و مقاومت و ترانزیستور سعی در به هم بستن این قطعات و ساخت مدارهای مختلفی را داشتم. از مجلات علم الکترونیک استفاده میکردم ولی بیشتر سعی میکردم خودم مدارهایی را از پایه طراحی کنم. با وجود اینکه دانش بسیار کمی از الکترونیک داشتم ولی با پشتکار زیاد از بسیاری از مدارها جواب میگرفتم ( یک نوع سماجت عجیب که هنوز هم دارم ). 

پس از مدتی کم کم بحث کامپیوتر های خانگی در مجلات مطرح شد. اولین بار یک برنامه به زبان بیسیک را در مجله علم الکترونیک دیدم که فکر میکنم کارش تشخیص اعداد اول یا چیزی شبیه این بود و روی کامپوترهای اسپکتروم اجرا میشد. خوب بیاد دارم که چطور این برنامه را بررسی میکردم. انگار که این چند خط برنامه پنجره ای به سوی دنیایی است که پر از هیجان و عشق بود. به هر حال علاقه زیاد من منجر شد که اولین کامپیوتر زندگیم را بخرم که یک کمودور 64 بود! من در آن موقع در مقطع راهنمایی تحصیل میکردم. پس از مدتی این کامپیوتر جای خود را به یک آمیگا 500 داد. برنامه های بسیار زیادی روی این سیستم با اسمبلی و C نوشتم یکی از این برنامه ها یک نمایشگر سه بعدی بود که با چند ضلعی های مختلف یک جسم سه بعدی را در فضای سه بعدی ترسیم میکرد. علاقه زیادی به کارهای سه بعدی و واقعیت مجازی داشتم و همیشه دوست داشتم کامپیوترها واقعی تر از آنچه هستند باشند. 

بعد از مدتی این سیستم جای خود را به یک آمیگا 1200 داد. ویژگیهای منحصر بفردی که سیستم های آمیگا نسبت به سیستم های IBM PC داشت باعث شد که از طرفداران این سیستم باشم و چند نرم افزار تجاری هم با این سیستم نوشتم. بدون شک برنامه نویسی در محیط Multitask در سیستم آمیگا با یک سیستم عامل ساختیافته تاثیر بسیار زیادی در اندیشه نرم افزاری من گذاشته است که طراحی اصولی و آینده نگرانه نرم افزار و سختگیری زیاد در این مورد از این جمله است. 

در همین دوران کارهای گرافیک کامپیوتری را هم کم و بیش انجام میدادم و با همان کامپیوتر با 7 مگاهرتز سرعت چندین تیزر تلویزیونی کوچک ساختم ! در این راه از راهنمایی های دوست عزیزم جناب آقای مرتضی متولی استفاده کردم و اصول اولیه گرافیک نظیر ترکیب بندی و روانشناسی رنگ ها را از ایشان آموختم که بعدها در کار مدیریت صفحات وب بسیار مفید واقع شد.

در اینجا بعضی از پروژه هایی را که تا کنون انجام داده ام را می آورم. اینها فقط بخشی از کارهایی است که انجام شده و حالت مدون تری داشته است والا من بخش اعظم عمر خود را پشت مانیتور بوده ام و به قول یکی از بهترین دوستانم آقای دکتر محمد کریم بهنام، من به جای غذا از مانیتور انرژی میگیرم :)

نرم افزار آمیگا نگار :

یک فارسی ساز سیستم آمیگا که در سال 1375 در سطح کشور منتشر شد. اولین نرم افزاری بود که بصورت پکیج تولید کردم و تچربه ای گرانبها از یک نرم افزار تجاری با ویژگیهای خاص خودبود. این سیستم به زبان C و اسمبلی نوشته شد.

نرم افزار دیکشنری آمیگا نگار :

یک دیکشنری دو زبانه برای سیستم آمیگا (1375)

نرم افزار صدا نگار :

این نرم افزار یک نرم افزار آکادمیک برای تولید اسپکتروگرام پویاست و اسپکتروگرام ایستا و پویا تولید میکند و بصورت بلادرنگ میتواند اسپکتروگرام تولید کند. این نرم افزار با Visual C توليد شده است.

نرم افزار تست صدا نگار :

این نرم افزار یک نرم افزار آکادمیک برای گرفتن تست به صورت اتوماتیک از افراد مختلف و ثبت نتایج است. این تست ها برای بررسی کارایی روش های نمایش پویای صدا کاربرد دارد.این نرم افزار نیز با Visual C توليد شده است.

پروژه کنترل دستگاه تردمیل برای تست ورزش و جمع آوری سیگنال قلب (ECG):

اين پروژه از سال 1374 در شرکت داوینسا شروع شد. هدف از این پروژه کنترل یک دستگاه تردمیل و اجرای پروتکلهای مختلف تست ورزش نظیر بروس ، کرنر و ... توسط دستگاه تردمیل و در عین حال دریافت سیگنال قلب از دستگاه ECG و ذخیره سازی آن در بانک اطلاعاتی است طوری که پزشک بتواند بررسی های لازم را انجام دهد.اولین نسخه این نرم افزار در محیط MS-DOS نوشته شد و پس از 2 سال نسخه تحت ویندوز این برنامه در محیط Visual C تولید شد. این نرم افزار هم اکنون در بیش از 70 مرکز درمانی در کشور در حال اجراست. این نرم افزار چندین نوع فیلتر دیجیتال روی سیگنال قلب انجام میدهد و ضربان قلب را نیز در محیط نویزی به خوبی تشخیص میدهد.

از ویژگیهای این نرم افزار که از دیدگاه مهندسی نرم افزار اهمیت بیشتر دارد میتوان به موارد زیر اشاره نمود :

-کارایی بالا: این نرم افزار یک سیستم بلادرنگ است که همزمان با چند سخت افزار تعامل داشته و عملیات گرافیکی و پردازش سیگنال نیز انجام میدهد با توجه به حساس بودن زمینه کاری نرم افزار کارایی بالایی لازم میباشد.

-قابلیت اطمینان بالا: وجود اشتباه در این نرم افزار مستقیما با جان فرد بیمار سر و کار دارد و ممکن است جبران ناپذیر باشد. این نرم افزار در نسخه های اولیه خود حتی در سیستم عامل MS-DOS قابليت اطمینان بالایی داشته است.

-چندکارگی: کنترل بلادرنگ چند سیستم و سایر عملیات

-طراحی مناسب با عمر بالا : هسته اصلی این نرم افزار همان است که در سیستم MS-DOS کار میکرده است. تا کنون با وجود اینکه تغییرات فراوانی داشته است حتی سیستم تحت ویندوز شده است ولی هسته به خوبی کار میکند و طراحی مجدد نشده است.

پروژه سیستم تله کنفرانس و چت دو زبانه :

این پروژه در سازمان همیاری استان قزوین در سال 1379 انجام شد و هدف آن ایجاد یک نرم افزار چت و تله کنفرانس دو زبانه بود که حاصل آن تولید اولین نرم افزار چت فارسی در محیط جاوا بود. این سیستم از دو بخش Client و Server تشکیل می شود که هر دو به زبان جاوا نوشته شده اند. این پروژه حدود یک سال به طول انجامید.

پروژه سیستم تله کنفرانس و چت شركت Atigana:

پس از موفقیت در پروژه سازمان همیاری تصمیم به ایجاد یک سیستم قوی تر گرفتم که با تعداد کاربران بیشتر کار کند و امکانات بیشتری داشته باشد. با شرکت Atigana تماس گرفتم و قراردادی با این شرکت جهت تولید یک سیستم چت (در حالت متن)بستم. این نرم افزار نیز به خوبی تکمیل شد و روی سیستم عامل لینوکس اجرا شد. این چت در مجموعه سایتهای www.Slamiran.com كه جزو پر بیننده ترین سایت های ایرانی بود نصب شد و به خوبی با تعداد کاربران نسبتا بالا جواب داد.

این سیستم چت هم فارسی و هم انگلیسی بود. معمولا ایرانیها عادت دارند در محیط های گفتگو فارسی را با فونت انگلیسی بنویسند ولی برای اولین بار میدیدم که تقریبا همه دارند فارسی تایپ میکنند !

پروژه سیستم تله کنفرانس و چت GlassRoom:

با تجربه ای که از دو سیستم قبلی بدست آورده بودم تصمیم گرفتم که یک پکیج تجاری را شروع کنم نام این سیستم را GlassRoom گذاشتم. این پکیج شامل قسمتهای مختلفی از نظر تکنیکی است که تمام آنها را شخصا تکمیل نمودم :

-یک سرور با کارایی بالا ، امنیت مناسب و قابلیت اطمینان و پایداری

-یک Client که یک Applet جاوا است. این Applet یک محیط گرافیکی زیبا و قابل تغییر را فقط با امکانات جاوا 1.0 ایجاد میکند.

-یک ActiveX component برای دریافت و انتقال صدا. GlassRoom اولین سیستم چت است که نیمی اپلت و نیمی ActiveX است.

-یک Installer تحت ويندوز با Install Shield

-اسکریپت های لازم جهت اجرا و کنترل در سیستم Linux

-یک برنامه در محیط Visual C جهت اجرای نرم افزار به صورت NT Service

-یک کنترل پنل با Java Servlet

تجربیات بسیار با ارزشی از این فعالیت ها بدست آوردم که بعضی از آنها عبارتند از :

-آشنایی عملی با مسائل تجارت جهانی نرم افزار نظیر :

-فروش از طریق اینترنت

-معرفی محصول در اینترنت و موتورهای جستجو

-تبلیغات بین المللی

-آشنایی با مشتریان نرم افزار از سراسر جهان با سلائق ، برخوردها و نیاز های مختلف

-مستند سازی استاندارد نرم افزار

-آشنایی با مفهوم حمایت و پشتیبانی نرم افزار در تعریف و عرف جهانی آن

-Remote debugging

-Remote administration

-ایجاد یک شرکت صد درصد الکترونیکی

-مدیریت پروژه به صورت الکترونیکی

-ایجاد گروههای کاری از طریق اینترنت

نتیجه نهایی : کار سختی بود !

SuperGlass

یک سیستم مدیریت از راه دور برای ایجاد و مدیریت هاست های GlassRoom این سیستم با JSP پیاده سازی شده است و در محیط ویندوز و لینوکس کار میکند.

GlassHelp

نیاز روز افزون به سیستم های پشتیبانی محصولات به صورت Online باعث شد تا یک سیستم جهت ارتباط برقرار کردن با مشتریانی که در یک سایت حضور دارند ، طراحی شود. در دنیای واقعی مشتریان به محض آنکه وارد یک فروشگاه میشوند از طرف صاحب فروشگاه مورد استقبال واقع شده و راهنمایی میشوند. در این سیستم دقیقا همین کار برای یک سایت انجام میشود.

پروژه کنترل دستگاه پانچ نساجی

هدف این پروژه که کار واسط نرم افزاری آن با من بوده است، کنترل دستگاه پانچ سیستم های نساجی است. در این پروژه ابتدا طرح و نقش مورد نظر توسط طراح ایجاد میشود و پس از آن وارد نرم افزار شده و نرم افزار پس از اعمال یک سری پردازش ها آنرا به واسط سخت افزاری برای پانج میفرستد.

طرح ارتباط امن دو دانشکده دانشگاه آزاد قزوین مبتنی بر VPN

اصلاح سیستم Accounting نرم افزار ISPUtil برای کار در محیط LAN با VPN

سيستم InterAcc که یک RADIUS سرور بر روی ویندوز بود ( در حد طراحی ماژولها )

طراحي مجدد وب سايت RIPI و وب سايت‌های وابسته به آن

در اين پروژه كليه صفحات وب سايت RIPI بازنگري شد و طراحي گرافيكي و ساختار نمايش اطلاعات تغيير كرد. همچنين سيستم كتابخانه كه از قبل در محيط .Net نوشته شده بود تحليل شد و يك زير سيستم براي نگهداري اطلاعات مجلات به آن اضافه شد.

نرم افزار رای‌گيری الكترونيكی RIPI

در اين پروژه يك سيستم رای گيری الكترونيكي مبتني بر وب در محيط.Net ايجاد شد.  اين سيستم مبتني بر وب بوده و ويژيگيهايی زير را داراست : 

-مديريت رای دهندگان

-مديريت كانديداها

-رای گيری مبتني بر پست الكترونيك

-امكان ويرايش مشخصات فردی توسط خود كانديداها

 

ایجاد یک چارچوبه (Framework) برای معماری سیستم جامع RIPI

تولید سیستم جامع RIPI با متدولوژی RUP